15 февраля 2013 г.

Затверджено Порядок списання заборгованості ПФУ за позиками на суму списаної заборгованості підприємств "Укроборонпрома"

Кабінет Міністрів затвердив Порядок списання заборгованості Пенсійного фонду за позиками, наданими з єдиного казначейського рахунка, на суму списаної заборгованості підприємств оборонно-промислового комплексу. Відповідну постанову прийнято на засіданні Уряду 13 лютого 2013 року.

Цей нормативно-правовий акт ухвалено у зв’язку із необхідністю визначення механізму реалізації норм Закону України від 06.09.2012 № 5213-VI «Про деякі питання заборгованості підприємств оборонно-промислового комплексу – учасників Державного концерну «Укроборонпром» та забезпечення їх стабільного розвитку».

Постановою передбачається списати заборгованість Пенсійного фонду України за позиками, наданими з єдиного казначейського рахунка, на суму списаної заборгованості підприємств оборонно-промислового комплексу – учасників Державного концерну «Укроборонпром».

Відповідно до ст. 1 Закону заборгованість з платежів до Пенсійного фонду України підприємств – учасників Державного концерну «Укроборонпром», яка обліковувалась станом на 30.10.2012 року, рішеннями органів Фонду списана у загальній сумі 854,0 млн. грн., у тому числі 822,8 млн. грн. платежів, що спрямовуються до бюджету Пенсійного фонду України.


1 комментарий:

  1. Анонимный15.02.2013, 18:36

    Медузы!Вот где шикует разгул коррупции!

    ОтветитьУдалить