23 июля 2013 г.

Щодо незаконного задоволення вимог псевдоголодуючих.

Премєр-міністру України
Азарову М.Я.
Генеральному прокурору України
Пшонці В.П.
Голові Київської міської держаної адміністрації
Попову О.П.

Щодо незаконного задоволення
вимог псевдоголодуючих

Шановні Миколо Яновичу, Вікторе Павловичу, Олександре Павловичу !

Як стало відомо, заступник керівника Секретаріату Кабінету Міністрів України Авксентьєв доручив Київській міській державній адміністрації вирішити усні вимоги голодуючих під стінами будівлі Кабінету Міністрів України чорнобильців Красильникова С., Мащенка Ю., Сидоренка В., Погуляйка О.,Ю Міщанюка А.
На виконання цього доручення Красильнику виділено під будівництво гаража земельну ділянку поруч з місцем його проживання, та він після цього висунув вимогу аби гараж був побудований йому за бюджетні кошти, бо, мовляв, у нього не має коштів. Намагаються якось вирішити вимоги Мащенка стосовно покращення його житлових умов. Хоча він ще у далекому 1994 році як чорнобилець, отримав, у тому числі і на двох неповнолітніх синів трьохкімнатну квартирі, яку продав у 1995 році, після чого неодноразово купував та продавав різні квартири про що детально висвітлено у листі – відповіді Київської міської державної адміністрації на звернення Мащенюку від 02.07.2013 року №106-1495, копія якого додається. Задовольняються також вимоги Сидоренка В., Погуляйка О.,Ю Міщанюка А.

Красильников заявляє, що він разом з Мащенком, Сидоренком , Погуляйка, Міщанюка голодує вже понад 18 діб, це стверджує людина, яка має І групу інвалідності. Хто повірить, що інвалід І групи без харчування може нормально прожити стільки, відмовляючись від медичного обстеження та медичної допомоги. Постає питання про необхідність і доцільність комісійного обстеження цих людей для визначення як стану їх здоров’я для надання відповідної медичної допомоги, а також перевірки обґрунтованості визнання їх інвалідами, у тому числі І групи.

До речі, Українська Православна Церква з дозволю її Предстоятеля, Блаженнійшого Володимира, Митрополита Київського і всієї України ще 13 березня 2004 року відлучила від Церкви Красильникова за намагання  привласнити Храм Феодосія Чернігівського (на розі вул. Чорнобильської та просп. Перемоги у Києві) з тим аби цей Храм частину пожертв прочан віддавав йому.

Саме тому викликає подив вищезазначена позиція пана Авксентьєва (заступника керівника Секретаріату Кабінету Міністрів України), який своїм дорученням примусив керівництво Київській міській державній адміністрації на порушення чинного, у тому числі і чорнобильського, законодавства України задовольняти незаконні вимоги Красильникова С., Мащенка Ю., Сидоренка В., Погуляйка О.,Ю Міщанюка А., оскільки це призвело до ущемлення прав інших чорнобильців, які стоять у чергах на поліпшення житлових умов, придбання автомобілів, земельних ділянок тощо. Цей чиновник має дотримуватися, а не порушувати закони України і нести відповідальність за їх порушення.

Просимо розглянути це звернення і надати обґрунтовану відповідь про прийняті рішення та їх наслідки для подальшого інформування чорнобильської громадськості.
Всеукраїнська громадська організація інвалідів «Союз Чорнобиль України» доводить до Вашого відома, що наша організація здійснить усі необхідні заходи аби Генеральна прокуратура та інші провоохоронні органи України вжили відповідно до чинного законодавства заходи стосовно притягнення до відповідальності службових осіб, які виконають (або вже виконали) незаконні доручення заступника керівника Секретаріату Кабінету Міністрів України Авксентьєва.
Додаток за текстом  на 2-х арк.

З повагою,
Президент ВГОІ
«Союз Чорнобиль України»                                                                   Ю.Б. Андреєв

11 комментариев:

  1. зачем этого урода печатаете.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Анонимный24.07.2013, 11:02

      Эта статья соответствует профилю блога. Нужно знать все мнения и события вокруг нашего движения нравятся они нам или нет. А вот политике здесь не место это точно.

      Удалить
  2. Анонимный23.07.2013, 22:43

    ну и рожа!!!

    ОтветитьУдалить
  3. Анонимный24.07.2013, 07:06

    Очень интересно , а сам ЮБогий водочку пьет рюмочками или жгрет стаканами ? ..... старый , спившейся маразматик , лутше подумай о другом , светлом . Ты же не ликвидатор - ты шкурник и марадер .

    ОтветитьУдалить
  4. Анонимный24.07.2013, 07:20

    слов нет....

    ОтветитьУдалить
  5. Анонимный24.07.2013, 07:44

    Андреев,пусть и тебя заодно проверят,какой ты инвалид?!А то имеешь 250 бэр а уже сколько лет работаешь,и кстати ты сам инвалид.А трусовозы,что тебе трусы возили,давно поумирали.А ты танцуешь на их костях.Раз люди вышли на акцию,значит им очень надо.Значит той надо было ходить со шляпой в руках и собирать деньги.Что ты судишь людей,ты знаешь как они живут?Андреев,тебе повезло,что ты трусы менял каждый день а другим так не повезло,и не лезь к ним,главный ликвидун страны.

    ОтветитьУдалить
  6. Анонимный24.07.2013, 12:47

    что вы пишите, разве он будет это читать,хотя пишите все правильно...он продался, у него пенсия, нам и не снилось...разве ему нас понять, ему бы такую пенсию...

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Анонимный25.07.2013, 07:29

      хорош демагогией заниматься дело делать надо

      Удалить
    2. Анонимный25.07.2013, 17:41

      А причем демагогия?У нас люди сидят униженные по домам и ждут,когда кинут им косточку.А за барским столом так и сидят ,те кто и сидел и решают наши судьбы.Хотя,что тут не понятно....а ,постойте,они что то посмертно нам готовят,типа,никогда не забудем героев.Но это надо не мертвым,это надо живым!!!!!Нажритесь уже и вспомните о чернобыльцах не на словах а на деле.

      Удалить
  7. Анонимный28.07.2013, 07:58

    бесстыжая алкогольная морла тц когда перестанешь обливать героев

    ОтветитьУдалить
  8. Анонимный29.07.2013, 10:42

    Чернобыльцы!
    Я обращаюсь в первую очередь к руководителям Всеукраинских организаций Колядину А.Ф. Сливинскому Э.С. Проскурину В.С. ОТЦУ БОРИСУ. Тышкевичу и др. лидерам движения!
    ПОЧЕМУ ВЫ МОЛЧИТЕ?
    СКОЛЬКО МОЖНО ТЕРПЕТЬ ВСЕМ ЭТИ НАПАДКИ ГЛ ТРУСОНЮХА СТРАНЫ?

    ОтветитьУдалить