13 марта 2013 г.

Наталія Королевська взяла участь у прямій телефонній лінії Кабінету міністрів України

12 березня Міністр соціальної політики України Наталія Королевська відповідала на запитання громадян під час телефонної лінії Кабінету міністрів України. У заході також взяли заступник Міністра соціальної політики Ліді Дроздова та представники різних структурних підрозділів Міністерства.

У розмові Міністра з людьми йшлося про нарахування пенсій чорнобильцям, дітям війни та шахтарям, затримані на кордоні гуманітарні вантажі, соціальні виплати інвалідам, оформлення субсидій, виплату допомоги при народженні дитини, неякісну роботу підвідомчих Міністерству санаторіїв, безробіття серед молоді та інші теми. Питання Міністру ставили мешканці Закарпаття, Луганщини, Харківщини, Рівненщини, Одещини, Донеччини та Києва, а також закордонні українці.

Наталія Королевська наголосила, що всі запити, які було озвучено під час гарячої лінії, будуть ретельно вивчені та опрацьовані фахівцями Міністерства. Вона закликала керівний склад Міністерства оперативно та максимально ефективно реагувати на усі звернення громадян, які надходять до відомства.

"Я прошу вас особисто контролювати, щоб люди отримували не відписки, а чіткі і зрозумілі відповіді. Нам потрібен результат, - наголосила Королевська. - Всі питання, які піднімають громадяни у своїх зверненнях, я беру під особистий контроль".

1 комментарий:

  1. Анонимный13.03.2013, 11:01

    говорильня, никто не получит чётких ответов на свой вопрос.

    ОтветитьУдалить