1 апреля 2015 г.

Проблеми чорнобильців Кіровоградщини замовчуватись не будуть!

31 березня Сергій Шевченко за участі начальника управління соціального захисту населення РДА Наталії Сабліної провів робочу зустріч із головою громадської організації “Спілка чорнобильців Бобринеччини” Станіславом Сандраком  про це повідомляють на сайті Єлисаветградський тиждень.


Голова райдержадміністрації поспілкувався із представником бобринецьких “чорнобильців” з питань соціальної підтримки ліквідаторів. Обговорили й питання медичного обслуговування вказаної категорії громадян.

Сергій Шевченко апелюючи підсумками наради із ліквідаторами катастрофи на ЧАЕС, яка відбулася 25 березня, ще раз окреслив позицію районної влади щодо ситуації. Вона полягає в повній підтримці ліквідаторів. Керівник наголосив, що проблеми, які зараз існують ніхто замовчувати не буде. А шляхи вирішення будуть шукати спільно і місцева влада, і громадськість.


Сергій Анатолійович дав доручення Наталії Сабліній підготувати листи-звернення від райдержадміністрації, районної ради, як було погоджено, та від громадської організації “Спілка чорнобильців Бобринеччини”. В них окреслити існуючі проблеми, які не можуть бути вирішення на районному рівні. Останні стосується перш за все виділення коштів із державного бюджету на ліки ліквідаторам. 


Комментариев нет:

Отправить комментарий