28 августа 2015 г.

МІНІСТЕРСТВО СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ

Всеукраїнська громадська організація інвалідів
„Союз Чорнобиль України"


Про розгляд звернення Всеукраїнської г
ромадської організації інвалідів „
Союз Чорнобиль України"

Міністерство соціальної політики України розглянуло звернення Всеукраїнської громадської організації інвалідів „Союз Чорнобиль України" і в межах компетенції повідомляє.

Відповідно до доручення Прем'єр-міністра України А. Яценюка до постанови Верховної Ради України від 22.04.2015 № 348 — VIII „Про Рекомендації парламентських слухань на тему: „Про зняття з експлуатації Чорнобильської АЕС, об'єкт „Укриття" та перспективи розвитку зони відчуження" Міністерству екології та природних ресурсів України спільно з центральними органами виконавчої влади, в тому числі і з Міністерством соціальної політики, доручено розробити та затвердити план заходів до 30-х роковин Чорнобильської катастрофи.


МінІсоцполітики опрацьовано проект розпорядження Кабінету Міністрів України „Про утворення Організаційного комітету з підготовки та проведення заходів, пов'язаних з 30-ми роковинами Чорнобильської катастрофи" та погоджено його без зауважень.

До складу Організаційного комітету з підготовки та проведення заходів, пов'язаних із 30-ми роковинами Чорнобильської катастрофи Міністерством надані кандидатури заступника Міністра - керівника апарату Іванкевича Віктора Вікторовича, якого призначено заступником голови Організаційного комітету та Березіна Володимира Олексійовича - Президент Всеукраїнської громадської організації інвалідів „Союз Чорнобиль України".

А також опрацьовуються пропозиції до проекту загальнодержавного Плану заходів з відзначення 30-х роковин Чорнобильської катастрофи.

Організаційним комітетом будуть розглянуті всі пропозиції центральних органів виконавчої влади щодо відзначення 30-х роковинами Чорнобильської катастрофи, в тому числі і запропоновані громадськими організаціями.

Робота щодо опрацювання доручення триває.

Перший заступник Міністра                                                                            В. Шевченко

Источник: http://www.souzchernobyl.org/

Комментариев нет:

Отправить комментарий