15 июля 2013 г.

УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 380/2013

Про внесення змін до Указу Президента України від 1 лютого 2000 року № 153

1. Внести до Указу Президента України від 1 лютого 2000 року № 153 «Про Порядок розгляду пропозицій щодо участі України в міжнародних миротворчих операціях» такі зміни:

1) у назві та тексті Указу слова «миротворчих операціях» замінити словами «операціях з підтримання миру і безпеки»;

2) у Порядку розгляду пропозицій щодо участі України в міжнародних миротворчих операціях, затвердженому названим Указом:

а) у назві слова «миротворчих операціях» замінити словами «операціях з підтримання миру і безпеки»;

б) у пункті 1 слова «Міністерство України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи» замінити словами «Державну службу України з надзвичайних ситуацій»;

в) в абзаці першому пункту 4 слова «миротворчого контингенту чи миротворчого персоналу», «Законом України «Про участь України в міжнародних миротворчих операціях» замінити відповідно словами «національного контингенту чи національного персоналу», «Законом України «Про участь України в міжнародних операціях з підтримання миру і безпеки»;

г) у пункті 6 слова «миротворчого контингенту» замінити словами «національного контингенту»;

д) у тексті слова «інших регіональних організацій» замінити словами «інших міжнародних організацій у сфері безпеки», а слова «миротворча операція», «миротворчі операції» в усіх відмінках - відповідно словами «операція з підтримання миру і безпеки», «операції з підтримання миру і безпеки» у відповідному відмінку.

2. Цей Указ набирає чинності з дня його опублікування.

Президент України Віктор ЯНУКОВИЧ

15 липня 2013 року


1 комментарий:

  1. Анонимный16.07.2013, 14:16

    Ну вот и нет теперь Министерства по защите населения от последствий Чернобыльской катастрофы. Люди, Гарант на нас крест поставил. Остались одни чрезвычайные ситуации. Думать, думать надо, чем удивить заботливого Батьку.

    ОтветитьУдалить