24 июля 2013 г.

Державна фінансова інспекція в Рівненській області чекає дзвінків та відвідувачів

Телефон довіри ДФІ в Рівненській області — 26-44-35.

Протягом першого півріччя нинішнього року до Державної фінансової інспекції в Рівненській області надійшло на розгляд 32 звернення громадян: 20 — письмових та 12 звернень, отриманих керівництвом інспекції під час особистого прийому громадян. Проблеми, з якими звертаються люди, передусім стосуються оплати праці, фінансових порушень на підприємствах та організаціях, зловживань з боку посадових осіб навчальних закладів, відділів освіти, представників контролюючих органів тощо.

У встановлені законодавством терміни всі звернення вже розглянуто в межах чинного законодавства. Зокрема, перевірено викладені у скаргах факти, надано відповідні роз’яснення та інформації, винних осіб притягнуто до відповідальності. Відповідним органам направлено за належністю 6 звернень громадян, в яких повідомляється про можливі факти порушення оплати праці та неналежної виплати Чорнобильських компенсацій.

Телефон довіри ДФІ в Рівненській області — 26-44-35.

Також рівняни можуть скористатися особистим прийомом керівництва інспекції які проводять прийом упродовж тижня з 14.00 до 18.00, а в п’ятницю з 14.00 до 16.45. У вівторок на прийомі начальник інспекції Святослав Каблак, у середу та п’ятницю — перший заступник начальника інспекції Лариса Ковбасюк, у понеділок та четвер — заступник начальника ДФІ в Рівненській області Наталія Шевчук.

Про це "РВ" повідомила Любов Клекотка, прес-секретар

Державної фінансової інспекції в Рівненській області.



Источник: Рівне вечірнє

Комментариев нет:

Отправить комментарий