26 января 2013 г.

Позбутись посвідчень можуть 175 "чорнобильців"-пенсіонерів

Підстави для припинення дії посвідчень мають 175 "чорнобильців"-пенсіонерів на Вінниччині. Матеріали їх справ вже передано у Міністерство соцполітики.

Таку інформацію оприлюднив на прес-конференції начальник головного управління Пенсійного фонду України Микола Черненко, передає УКРІНФОРМ.

"Минулоріч було вилучено 21 посвідчення "фальшивих чорнобильців", при чому з них 15 - були здані добровільно. Наразі фінінспекцією передано у Мінсоцполітики 175 матеріалів справ для припинення дії "липових посвідчень", - заявив М. Черненко.

Він також додав, що у вказаних випадках мало місце незаконне отримання статусу постраждалого від наслідків Чорнобильської АЕС. Зокрема, людина була прописана у так званій "чорнобильській зоні", водночас, фактично проживала не на забрудненій території.

Наразі, за словами М. Черненко, пенсійні справи цих людей приведено у відповідність до діючого законодавства. За даними ПФУ у Вінницькій області 41 974 особи отримують пенсії їз надбавками, як постраждалі від наслідків аварії на ЧАЕС. Загалом на Вінниччині пенсії отримує 513 тисяч пенсіонерів.

2 комментария:

  1. Анонимный26.01.2013, 22:52

    Это брехня,что 175 лжечернобыльцев,их там больше,но они откупились.Проверьте всех тщательно,сколько они будут жить за счет государства,ничего не сделав для государства.Только 100тысяч ликвидаторов,а откуда еще 2миллиона потерпевших?Что за бред,

    ОтветитьУдалить
  2. Анонимный26.01.2013, 23:30

    Согласен, эти переселенцы, но не эвакуированные, заполонили всю Украину-неньку, зоны нужно давно убирать и все решится со всеми нами, но уряд этого не делает, потому-что кормушка обалденная, а мы страдаем от этого.

    ОтветитьУдалить