24 февраля 2013 г.

Цей експерт явно "прийшовся до двору"

Всі ми пам’ятаємо минулорічні відвідини президента ВГОІ "Союз Чорнобиль України" Юрія Андреєва м. Лубни, де, практично, члени його ж організації не пустили цього керівники у місто, і він змушений був проводити зустріч з купкою заблудлих чорнобильців десь на околиці міста.

Тоді, окрім свого невдоволення роботою "всеукраїнського чорнобильського вождя", чорнобильці Лубен у чергове показали на двері і колишньому керівнику Лубенського осередку "Союз Чорнобиль України" пану Костюку В. М., якого до цього – 18 вересня 2012 року – відсторонили від керівництва за зраду інтересів чорнобильці, а згодом – 20 жовтня 2012 року – взагалі виключили з членів організації.



12 листопада 2012 президент Всеукраїнської громадської організації інвалідів "Союз Чорнобиль України" Юрій Андреев відвідав м. Лубни Полтавської області.



12 лютого 2013 року відбулася своєрідна акція протесту Лубенського міського осередку ВГОІ "Союз Чорнобиль України" в приміщенні музичної школи.

12 лютого 2013 року члени Лубенського міського осередку ВГОІ "Союз Чорнобиль України" у черговий раз спробували донести до громадськості, що самозванець Костюк не є керівником цієї організації, оскільки останній чомусь дав у газеті "Лубенщина" оголошення про проведення у цей день зустрічі чорнобильців з міським керівництвом і підписався під оголошенням, як голова Лубенського міського осередку ВГОІ "Союз Чорнобиль України".

Не дивлячись на те, що юридично головою Лубенського міського осередку ВГОІ "Союз Чорнобиль України" є Віктор Виноградов, сам пан Костюк, як і зрештою президент ВГОІ «Союз Чорнобиль України» Юрій Андреєв – не хочуть визнати реальність та намагаються усіляко маніпулювати свідомістю чорнобильської громадськості.

Так на розширене засідання Центральної Ради ВГОІ "Союз Чорнобиль україни" у с. Пухівка запрошено не голову Лубенського міського осередку ВГОІ "Союз Чорнобиль України" Віктора Виноградова, а того-таки Костюка В. М. Правда – вже не у якості керівника осередку, а у якості експерта.

http://www.souzchernobyl.org/?section=3&id=2249
Які думки цього експерта можуть виявитися цінними для "Союз Чорнобиль України" залишається лише здогадуватися!? Проте, однозначно можна відповісти – цей експерт явно "прийшовся до двору" Юрію Андреєву!

Комментариев нет:

Отправить комментарий