24 февраля 2013 г.

Давайте разом розберемося: чому?

Чому пан Андреєв не "пущає" голову Тернопільської обласної організації ВГОІ "Союз Чорнобиль України" Лисого Б.О. на засідання Центральної ради ВГОІ "Союз Чорнобиль України" 26 – 27.02.2013р.? Давайте разом розберемося: чому?

Тернопільська обласна організація «Союз Чорнобиль України» 20 років входить до складу ВГОІ «Союз Чорнобиль України». Згідно нового Статуту перереєстрована, оновлені документи були надані до виконкому ВГОІ «Союз Чорнобиль України».

Лисий Б.О. обраний головою Тернопільської обласної організації «Союз Чорнобиль України» на конференції від травня 2012 року. В липні 2012року був запрошений на семінар і засідання ЦР ВГОІ «Союз Чорнобиль України» в Луцьку. Що ж таке відбулося після цього, що Він для пана Андреєва несподівано перестав бути членом ЦР?

Можливо з боку Тернопільської обласної організації був порушений Статут? Ні, такого не було. Можливо, Тернопільська обласна організація подала заяву про вихід із ВГОІ «Союз Чорнобиль України»? Ні, не подавала. Можливо були серйозні зауваження з боку Президента Андреєва? Ні, не було. Так, чому сьогодні Андреєв не визнає Тернопільську обласну організацію «Союз Чорнобиль України» у складі ВГОІ «Союз Чорнобиль України»?

Відповідь одна: Лисий Б.О. не став ще одним підлабузником у Андреєва. Він і члени Тернопільської організації не підтримують зрадницьку діяльність Андреєва і методи його роботи: свавілля, злоба, авторитарне ставлення до думки інших та ігнорування їхніх пропозицій.

У вересні 2012 року Тернопільська обласна організація «Союз Чорнобиль України» висловила Андреєву недовіру. Також, члени організації брали участь в акціях протесту без Андреєва. Ось ці обставини і є причиною розправи з інакомислячими.

Думаю, що з Андреєвим ми розібралися. Нас цікавить чому мовчить чесний комуніст, постійний віце-президент Яценко В.М.? Чому мовчать призначені віце-президенти: Болтенков В.М. (він же голова Черкаської обласної організації, двічи орденоносний, тільки невідомо, за які заслуги), Хиля Г.А. (він же голова Рівненської обласної організації, теж двічі орденоносний), Кобчик В.П. (голова ветеранів ЧАЕС, теж двічі орденоносний), Демченко Г.Х. (він же голова Сумської обласної організації)?

Чому мовчать голови обласних організацій «Союз Чорнобиль України»: Харківської, Одеської, Вінницької, Донецької, Херсонської, Чернігівської, Миколаївської, Житомирської, Чернівецької, Львівської, Хмельницької, Волинської, Закарпатської?

Усі вони мовчать також із іншого приводу: Чому Андреєв при живих керівниках обласних організацій «Союз Чорнобиль України» запрошує на засідання ЦР та Президії ЦР ВГОІ «Союз Чорнобиль України» не членів ЦР і не членів Президії? Костюка – знятого і вигнаного колишнього голову Лубенської районної організації «Союз Чорнобиль України» та Бовсуновського – колишнього голову Миргородської районної організації Полтавської обласної організації «Союз Чорнобиль України». Полехіна – голову районної організації м. Дніпропетровська, Соника – голову обласної організації Українського національного фонду допомоги інвалідам Чорнобиля. Ці люди взагалі ніякого відношення до «Союзу Чорнобиль України» не мають. Тим паче, що Президент цього фонду Багрова З.Ф. є активним учасником усіх засідань в Мінсоцполітики.

Центральна Рада, Президія ЦР «Союзу Чорнобиль України» перетворилася у приватний клуб Андреєва і його підлабузників, у клуб кругової поруки.

Тому, одноосібно Андреєв дозволяє собі підписувати Меморандум, зрадивши чорнобильцям. Тому вийшла однобока Постанова №1210. Тому посипалися зміни до нашого чорнобильського Закону по пенсіям і санаторно-курортному лікуванню. Тому з’являються відповіді Андреєва журналістам: блєвотіна, відсебеньки, нові образи на адресу ліквідаторів.

Шановні чорнобильці!

Андреєв, користуючись байдужістю, безпринципністю членів ЦР, тобто Вашими головами обласних організацій маніпулює інтересами та ресурсами організації в корисних цілях. Голови обласних організацій «Союз Чорнобиль України» маніпулюють Вами на місцях.

Поки Ви не зміните голів обласних організацій, Ви не зможете зняти Андреєва.

Не будьте байдужими, не давайте, щоб Вами маніпулювали.

Єднаймося!

Зрозуміло, чому ми не ставимо своїх підписів.

Небайдужі ліквідатори.


3 комментария:

  1. Анонимный25.02.2013, 11:17

    Чернобыльцы!
    Если мы сами не сменим местных князьков от обласных и городских организаций ТОЛКУ НЕ БУДЕТ!!!!
    ИЛИ ВОЙДЕМ МАССОВО В ОРГАНИЗАЦИЮ ВОВЧ и ЛИДЕР В .С, ПРоскурин будет приглашаться на заседания в МИНСОЦПОЛИТИКУ,ЕМУ ДАДУТ СЛОВО НА ТРИБУНЕ ВР на ЧЕРНОБЫЛЬСКИХ СЛУШЕНИЯХ В 2013 году!!!!
    Востал ДНЕПРОПЕТРОВСК ПЛОХОЙ ВОСТАЛ ПОЛТАВСКИЙ ПЛОХОЙ" ТЕРНОПОЛЬСКИЙ ПЛОХОЙ
    КТО БУДЕТ СЛЕДУЮЩИЙ?????

    ОтветитьУдалить
  2. Анонимный25.02.2013, 14:52

    Давайте разберемся!Андреев лидер(юридический) большой и сильной социальной организации.При условиях,если бы этот лидер вышел из под контроля власти и умелом руководстве,могли бы возникнуть даже политические проблемы.Для того,что бы этого не произошло его обласкали,приблизили до определенного уровня(по его амбициям),поиграли на тщеславии,надавили разными"документами",человек принял решение и стал "глашатаем" реальной власти.Теперь дюбое возражение из уст других"оппозиционеров" воспринимаются им ,как нападки и не подчинение его "лозунгов",в смысле реальной власти.Сломать его сопротивление(власти) с таким разъедененным движением чернобыльцев ,на данное время, скорее всего не предоставляется возможным.Время идет,социнициативы выдвинутые им не взбудоражели чернобыльскую общность,кроме нескольких облСЧУ, прямо вообще не высказываются.Лидер СЧУ по факту является он,что бы изменить ситуациюнужна работа областников,а они в своем большинстве его поддерживают.Вот задача ,так задача.

    ОтветитьУдалить
  3. Анонимный25.02.2013, 18:17

    Не знаю как сейчас (при отсутствии миллионов от правительства),но раньше "лидеры" облСЧУ получали неплохие зарплаты,кто добровольно откажется от такой лафы : план давать не надо ,рабочий график свободный до безобразия,стаж идет,пенсия+зарплата,ЦС плвно переходящий в банкет и т. д. Надеяться на них не надо,только решения районнок,облконференция,публикация в центральных СМИ о недоверии и процесс запуститься.

    ОтветитьУдалить