1 апреля 2013 г.

У квітні на Старосамбірщині пройдуть заходи зі вшанування чорнобильців

 Старосамбірська районна державна адміністрація надасть одноразову матеріальну допомогу найбільш соціально незахищеним сім’ям постраждалих громадян та постраждалим від Чорнобильської катастрофи 1-ої категорії.


Як повідомили у Старосамбірській районній державній адміністрації, до 27-ої річниці Чорнобильської катастрофи у районі розробили низку інших заходів соціального характеру. Зокрема, тут планують провести медичний огляд громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, вирішити питання придбання ліків та оздоровчих путівок для громадян цієї категорії, організувати оздоровлення в літній період дітей, які потерпіли внаслідок Чорнобильської катастрофи, провести інвентаризацію заборгованості за програмами соціального захисту громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, при потребі подати заявку на збільшення фінансування.


Окрім того, упродовж квітня та 26 квітня на Старосамбірщині у рамках відзначення 27-ої річниці Чорнобильської катастрофи проведуть тематичні виставки в бібліотеках та в навчальних закладах в населених пунктах району, уроки пам’яті у навчальних та освітніх закладах. Тут також організують проведення Богослужінь та панахид в храмах населених пунктів району, реквієми-пам’яті загиблих та померлих унаслідок Чорнобильської катастрофи.
.
ИСТОЧНИК :  http://zik.ua/ua/news/2013/04/01/401629

Комментариев нет:

Отправить комментарий