18 сентября 2013 г.

Компартія вимагає від ВР негайно повернутися до розгляду суспільно важливих законопроектів.

Замість розгляду принизливих так званих «єврозаконів» Компартія вимагає негайно повернутися до розгляду тих законопроектів, яких потребує суспільство. Про це заявив сьогодні, виступаючи з трибуни Верховної Ради, лідер КПУ Петро Симоненко.

«Ми вимагаємо відмінити ганебну пенсійну реформу. Ми також вимагаємо відмінити не менш ганебну медичну реформу. Ми вимагаємо не допустити реформу ЖКГ. А вона передбачає, що людям дістануться у «спадок» напівзруйновані будинки з вкрай зношеними мережами та комунікаціями, які вони будуть змушені ремонтувати за свій рахунок. При цьому тарифи будуть підвищуватися до європейського рівня, а от про зростання зарплат в угоді про Асоціацію мова не йде!» – наголосив лідер комуністів.

Крім того, за словами Петра Симоненка, Компартія наполягає на прийнятті закону про мораторій на примусове виселення людей з квартир за борги по ЖКГ. «Нагадаю, що ми внесли до сесійної зали відповідний законопроект, але його не підтримали саме «євроінтегратори», – зазначив лідер комуністів.

Петро Симоненко також наголосив, що фракція КПУ не буде голосувати за бюджет на 2014 рік, «якщо в ньому не будуть передбачені в повному обсязі кошти на виплати всіх заборгованостей по заробітній платі, пенсіям, регресам, на виплату соціальної допомоги «дітям війни», «чорнобильцям», іншим категоріям громадян, як це передбачено законами України».

Прес-служба

ИСТОЧНИК : http://www.kpu.ua/ 

1 комментарий:

  1. Анонимный19.09.2013, 16:43

    Этой марионетке пора как Ленину В РАЗЛИВ...

    ОтветитьУдалить