17 сентября 2013 г.

Рівненським чорнобильцям пропонують житло від скандального забудовника.

На засідання Рівненського виконкому 17 вересня прийшли рівненські чорнобильці. Вони вимагають від міського голови Рівного Володимира Хомка видавати їм квартири згідно черги.

Конфлікт виник через те, що частина осіб, які стоять в чорнобильській черзі останніми подали до суду та виграли його. Таким чином вони отримали першочергове право на житло. Разом із тим, є люди, які стоять вже багато років у черзі першими, проте рішення суду є обов’язковим для виконання, тому перевагу надають тим, хто виграв суд.

Чорнобилець Валерій Пурій розповів, що у черзі стоїть першим вже тринадцять років:
- Прийшли так звані ліквідатори з 70-90 місця і зараз згідно рішення суду стоять першими. Дізнавшись про це, я змушений був теж подати до суду і виграв його. Виходить всі стали першими, бо рішення суду є обов’язковим до виконання. Ми вимагаємо, щоб міськвиконком виконував рішення суду згідно черги.

Депутат Рівнеради Олександр Лащук повідомив, що до нього зі скаргами звернулись чорнобильці, які також стоять у черзі на житло. За їхніми словами, людям пропонують квартири не у Рівному, а у Клевані. Нібито, мова йде про будинки, квартири у яких з певних причин не можуть продати і належать воно одному з відомих скандальних в області забудовників.

ИСТОЧНИК: http://vse.rv.ua/news/

Комментариев нет:

Отправить комментарий