22 октября 2013 г.

На житловий довгобуд, який губернатор обіцяв здати ще минулого року, дали 9 мільйонів

КП «Агентство з управління майном» Житомирської міськради 4 жовтня за результатами тендеру уклало угоду з приватною ремонтно-будівельною фірмою «Комунальник» на завершення спорудження житлового будинку по вул.Щорса, 155. Вартість робіт становить 8,74 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

У недобудованій десятиповерхівці на 120 квартир мають встановити вікна і балконні двері, покласти підлоги, пофарбувати стіни, облаштувати ганки, поставити грати на лоджії для сушіння білизни, змонтувати ліфти, облаштувати димоходи, прокласти трубопроводи водопостачання і каналізації.

Єдиним конкурентом на торгах була компанія «АртХаус» з різницею 0,97%.

Фірму «Комунальник» заснував Микола Корзун.

За інформацією місцевих ЗМІ, будівництво КП «Житомирбудзамовник» мав закінчити роботи ще у 2007 році.

Прокуратура встановила, що «Житомирбудзамовник» почав продавати стороннім особам квартири, побудовані за рахунок держави для «чорнобильців». Екс-директора підприємства запідозрили в розкраданні 3 мільйонів гривень.

6 червня 2012 Житомирський міськвиконком передав рухоме і нерухоме майно КП «Житомирбудзамовник» на баланс КП «Агентство з управління майном» Житомирської міськради.

27 травня цього року інвестори, які майже повністю виплатили свої квартири у будинку по вул. Щорса, пікетували облдержадміністрацію. Під час парламентських виборів губернатор Сергій Рижук обіцяв добудувати їхній будинок до Великодня 2012 року.


Источник: НАШІ ГРОШІ

Комментариев нет:

Отправить комментарий