12 февраля 2014 г.

Расписание семинара Минсоцполитики на 19-февраля

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

Всеукраїнського семінару-тренінгу cоціально-психологічна реабілітація населення та його інформування з питань подолання наслідків Чорнобильської катастрофи

Київський міський Палац ветеранів
19 лютого 2014р. 11.00

1. Вступне слово Міністра Н. Королевської.

до 5 хвилин

2. "Національний науковий центр радіаційної медицини – головна медична установа з мінімізації медичних наслідків аварії на ЧАЕС".

Доповідач: Cушко Віктор Олександрович - перший заступник ДУ ННЦРМ НАМН України з наукової роботи, голова Центральної міжвідомчої експертної комісії по встановленню зв'язку захворювань, інвалідності і причин смерті з ліквідацією наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

до 15 хвилин

3. Живи свідомо - живи безпечно: стратегія інформування та соціально-психологічна підтримка постраждалого населення.

Доповідач: Бойко Людмила Олексіївна - директор Бородянського центру cоціально-психологічної реабілітації населення та його інформування з питань подолання наслідків Чорнобильської катастрофи.

до 15 хвилин

4. Аналіз соціально - психологічних проблем жителів м. Коростень, Житомирської області, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

Доповідач: Вигівський Сергій Миколайович - директор Коростенського центру cоціально-психологічної реабілітації населення та його інформування з питань подолання наслідків Чорнобильської катастрофи

до 15 хвилин

5. Психологічні аспекти соціального захисту вразливих груп населення.

Доповідач: Бабич Галина Гаврилівна - директор Іванківського центру cоціально-психологічної реабілітації населення та його інформування з питань подолання наслідків Чорнобильської катастрофи.

до 15 хвилин

6. Специфіка роботи спеціалістів Києво-Святошинського центру у відділенні дитячої лікарні та у громаді, що проживає у зоні посиленого радіологічного контролю.

Доповідач: Лахтадир Ангеліна Миколаївна – директор Києво-Святошинського центру cоціально-психологічної реабілітації населення та його інформування з питань подолання наслідків Чорнобильської катастрофи (м. Боярка)

до 15 хвилин

7. Передумови створення Славутицького Центру cоціально-психологічної реабілітації та окремі аспекти його діяльності.

Доповідач: Одиниця Віктор Васильович - директор Славутицького центру cоціально-психологічної реабілітації населення та його інформування з питань подолання наслідків Чорнобильської.

до 15 хвилин


4 комментария:

  1. направление семинара:-ДАВИМ НА ПСИХИКУ! а где питание, согласно норм, утвержденных МОЗ ?

    ОтветитьУдалить
  2. Анонимный12.02.2014, 12:35

    Нечего там делать ни одному чернобыльцу этот кабмин показал себя только 6,8,10 выполнения закона и точка

    ОтветитьУдалить
  3. Ярослав Олійник12.02.2014, 16:15

    Дивина та й годі. Теми,винесені на прослуховування семінару,навряд чи є актуальними для керівників організацій. Це своєрідний свист у лист. Нас набагато більше хвилюють питання соцзахисту,які повністю паралізовані владою. Де доля судових рішень? Коли закон 796-12 буде реанімований? Як бути з бідним харчовим кошиком? Коли ліки будуть доступні бодай інвалідам? Чи розблокують пенсійне забезпечення ліквідаторіам другої категорії? Коли відмінять недолугу довідку 122 неснуючої держави? Пекрелік я не закінчив. Питання пільгового проїзду,оздоровлення, виділення житла... Тож чи варто так витрачатись у часі та гривнях?!

    ОтветитьУдалить
  4. Яков, г.Днепропетровск13.02.2014, 16:16

    Как говорил Киса Воробьянинов, когда нечего было сказать: "Да, уж!!!" А ещё он говорил: "Хамы!!!"

    ОтветитьУдалить