22 октября 2014 г.

Щодо реалізації бюджетної програми санаторно-курортного лікування чорнобильців

Вих. № 430                                                                        
від 16.10. 2014 року

Міністру соціальної політики України
Денисовій Л.Л.

                                                       
«Щодо реалізації бюджетної програми
санаторно-курортного лікування чорнобильців»


 Шановна Людмило Леонтіївно!

         25 вересня 2014 року завершився тендер на закупівлю путівок для санаторно-курортного лікування осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, на суму близько 150 млн. грн.


Однак, до цього часу результати зазначеного тендеру не оприлюднені, не названі його переможці.

Відтак, інваліди-чорнобильці, учасники ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, діти, які потребують життєво важливого для них санаторно-курортного лікування, залишаються беззахисними.

Враховуючи викладене, просимо Вас, шановна Людмило Леонтіївно, дати доручення щодо невідкладного оприлюднення результатів тендеру на закупівлю санаторно-курортних путівок для постраждалих і реалізації у такий спосіб життєво важливої для людей бюджетної програми.



З повагою,

Президент
 ВГОІ «Союз Чорнобиль України»                                          Березін В.О.

Источник: http://www.souzchernobyl.org/

1 комментарий:

  1. Дмитрий22.10.2014, 20:17

    Ребята! А кто сможет ответить на какой срок была вынесена Постанова №1210?На Чернобыльских сайтах проскальзывает мысль о том,что КМУ не дано право в этом году распоряжаться бюджетными средствами в "ручном" режиме,что он делал в 2012,2013 по отношению выплат пенсий чернобыльцам.Об этом в прикинцевых положеннях "Закона Украины о государственном бюджете на 2014 год" сказано !!!В этой связи возникает вопрос о легитимности этого постановления ?! Если постановление №1210 было отменено-то когда и кем? Заранее благодарен...

    ОтветитьУдалить