6 августа 2013 г.

О. Журавко: Тільки шляхом конструктивної співпраці можна поліпшити соціальний захист чорнобильців

Урядовий уповноважений з прав інвалідів Олексій Журавко взяв участь у розширеному засіданні Президії Центральної Ради Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України», на якому були розглянуті питання соціального захисту громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

На початку засідання Урядовий уповноважений з прав інвалідів подякував чорнобильцям за те, що вони ціною свого здоров’я рятували країну від поширення радіоактивного забруднення.

Його увага була закцентована на найболючіших проблемах осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, в тому числі обговорювалося питання щодо безстрокової акції протесту біля Будинку Уряду.

Олексій Журавко закликав громадськість до спільної діяльності з Урядом та Міністерством соціальної політики: «Впевнений, що тільки об’єднавши зусилля шляхом конструктивної співпраці ми зможемо досягти значних успіхів у поліпшенні захисту прав і законних інтересів чорнобильців, тільки разом ми зможемо сформувати дієву систему їх соціального захисту».

У засіданні Президії Центральної Ради взяли участь директор Департаменту соціального захисту громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи Міністерства соціальної політики Сергій Подорожній та члени Центральної ради ВГО «Союз Чорнобиль України».


4 комментария:

  1. Анонимный07.08.2013, 20:41

    Всё как всегда,,Урядовий уповноважений з прав інвалідів подякував чорнобильцям за те, що вони ціною свого здоров’я рятували країну від поширення радіоактивного забруднення,,Что в переводе означает-да пошли вы....А глаза такие добрые-добрые.

    ОтветитьУдалить
  2. Анонимный07.08.2013, 20:56

    Журавко нам подачки не нужны- выполняйте законы Украины,вы не в Гондурасе живете.

    ОтветитьУдалить
  3. Анонимный08.08.2013, 21:43

    Аглаза такие добрые-добрые,а душонка такая гнилая-гнилая.

    ОтветитьУдалить
  4. Анонимный09.08.2013, 07:57

    Алексей, приезжай в Донецк .Тут родилась ПР , отсюда председатель ВР В.Рыбак .... тут у тебя всё родное по духу .Приезжай и мы , это точно , соберёмся и конструктивно пообщаемся .Понравятся тебе вопросы - не знаю , наш край щахтёрский и тут ребята тут прямые .

    ОтветитьУдалить