28 сентября 2013 г.

До уваги мешканців Вінниці, постраждалих внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС

Організація оздоровлення громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи

Департамент соціальної політики Вінницької міської ради доводить до Вашого відома, що 27 березня 2013 року постановою Кабінету Міністрів України № 261 «Деякі питання організації оздоровлення громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи» внесені зміни в порядок організації оздоровлення громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

Пунктом 7 визначено, що для взяття на облік для забезпечення путівкою у наступному році постраждала особа чи один із батьків потерпілої дитини або особа, яка їх замінює, подає до 15 жовтня поточного року департаменту соціальної політики Вінницької міської ради: заяву; видану в установленому порядку медичну довідку для одержання путівки на санаторно-курортне лікування за формою 070/о; копію посвідчення постраждалої особи разом із відповідними вкладками (у разі їх наявності); копію паспорта.

Під час подання копій документів, передбачених пунктом 7, особи надають їх оригінали для огляду.

Департамент соціальної політики Вінницької міської ради здійснює реєстрацію заяв та облік постраждалих осіб і потерпілих дітей окремо для забезпечення санаторно-курортними путівками залежно від профілю захворювання, за яким особи направляються на санаторно-курортне лікування, та путівками на відпочинок у порядку черговості подання заяв.

Заяви, подані з порушенням строку, приймаються для взяття постраждалих осіб чи потерпілих дітей на облік для забезпечення путівкою через один календарний рік.

За постраждалими особами та потерпілими дітьми, які перебували на обліку і не отримали путівку в поточному році, зберігається обліковий номер у черзі на наступний рік за умови подання заяви до 15 жовтня поточного року.

Обліковий номер у черзі для забезпечення санаторно-курортною путівкою на наступний рік зберігається за умови поновлення медичних показань до санаторно-курортного лікування.

п.4 даної Постанови зазначено, що постраждалі особи та потерпілі діти забезпечуються такими путівками:
особи, віднесені до категорії 1 та категорії 3 (тільки у випадку, передбаченому пунктом 13 частини першої статті 22 Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" (далі - Закон), особи, віднесені до категорії 2 та потерпілі діти - санаторно-курортними путівками безоплатно;
особи, віднесені до категорії 3 (крім випадку, передбаченого пунктом 13 частини першої статті 22 Закону), - пільговими санаторно-курортними путівками або путівками на відпочинок з доплатою 30 відсотків вартості путівки за рахунок власних коштів.​


Источник: "Моя Вінниця"

2 комментария:

  1. Анонимный30.09.2013, 09:26

    Винничане!
    Это очередной обман властей нас!
    Где можно увидеть списки людей и названия санаториев куда ездили чернобыльцы в 2013 году? нет его Все спрятано!
    Почему чернобыльцы переселенцы из 3-.4-й зоны едут в отличные санатории, а ликвидаторы1,2 категории в худшие!
    Почему никто из общественности не контролирует власти?
    Сергей

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Анонимный01.10.2013, 15:12

      Потому что в Виннице работает Бойчук и компания и делаться ничего не будет ибо у них есть награды от СЧУ и путевки ежегодные в те санатории куда они хотят и выбрали!
      Не верите посмотрите списки куда ездил за период 2010-2013 года Бойчу. Голова СЧУ города. Ответ можете опубликовать на сайде Крим Одесса и время сентябрь и конец августа И плевать он хотел на всех остальных чернобыльцев города

      Удалить