12 ноября 2013 г.

А ви вже відчули турботу?

Мінюст контролюватиме регіональні управління по відео

КИЇВ. 12 листопада. УНН. Міністр юстиції Олени Лукаш в інтерв’ю газеті "Урядовий кур'єр" наголосила, що у Міністерстві цього тижня започаткували систему відеоконференцій з управліннями в регіонах. Метою цього нововведення є постійний контроль ситуації на місцях і максимально швидке усунення виникаючих проблем, повідомляє УНН.

За словами міністра, регулярне онлайн-звітування керівників головних управлінь юстиції та відповідних служб та подальший аналіз наданої ними інформації сприятиме швидкому реагуванню з боку Міністерства на наявні проблеми та можливі загрози для "пріоритету №1", яким для Міністерства є підвищення стандартів життя людей.

"Найголовніше — підвищення стандартів життя людей. Президент України поставив дуже конкретне завдання — максимальний захист соціально вразливих верств населення та належний державний сервіс. І ми зробимо все, щоб змінити ситуацію на краще. Це стосується стягнення аліментів, погашення боргів із зарплати, виконання судових рішень. Люди похилого віку, інваліди, чорнобильці, одинокі матері мають відчувати, що держава про них піклується", - зазначила О.Лукаш.

Джерело: УНН

1 комментарий:

  1. Анонимный12.11.2013, 17:31

    Очередной маразм: стягнути, погасити, выконаты, пидвыщыты т.е. очередное "покращення". Предприятия розвалили, те что остались частично работают, частично стоят, люди без работы. Отчисления в бюджет сократились. И на фоне кризиса экономики очередные словестные раздавалки. До выборов вроде далековато, люди могут и забыть чем обязано им государство. Которым командуют в ручном режиме Кокс и Квасневский. Были бы правители в стране, давно бы погнали их и других эмиссаров советчиков, а то гнать некому. Нету порядка в стране. И лезут теперь кому не лень с советами. Нету на них батьки Лукашенко.

    ОтветитьУдалить