11 февраля 2014 г.

Керівникам обласних організацій ВГОІ «Союз Чорнобиль України»

Вих.№ 98
від 11.02.2014р.


ТЕЛЕФОНОГРАМА

Керівникам обласних організацій
ВГОІ «Союз Чорнобиль України»


До Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України» надходить інформація, що згідно телефонограми (№71/20/112-2014 від 05.03.2014) директорам департаментів соціального захисту населення облдержадміністрацій від директора департаменту соціального захисту Міністерства соціальної політики України Подорожного С.М. про проведення семінару-тренінгу за участю чорнобильської громадськості на тему: «Соціально-психологічна реабілітація населення з питань подолання наслідків Чорнобильської катастрофи».


Соціально-психологічна реабілітація інвалідів будується на вдосконаленні пенсійного, медичного, житлового забезпечення інвалідів. Досі Міністерство соціальної політики України, Міністерство фінансів України, Пенсійний фонд України не надали до ВГОІ «Союз Чорнобиль України» інформації, як планується підвищувати в 2014 році розмір пенсій і на якому рівні буде реалізовуватися програма забезпечення житлом інвалідів. Відсутність конкретної інформації з цих питань на семінарі призведе до обурення учасників, що підвищить соціальну напругу.

Порядок проведення семінару не узгоджений з ВГОІ «Союз Чорнобиль України» і, на нашу думку не дасть ніяких позитивних результатів. Тому представникам організації «Союзу Чорнобиль України» не потрібно брати участь у сумнівному заході.

З повагою,

Президент
ВГОІ «Союз Чорнобиль України» Андреєв Ю.Б.

Комментариев нет:

Отправить комментарий