17 февраля 2015 г.

Про звернення до Прем'єр-міністра України

Про звернення до Прем'єр-міністра України щодо включення співдоповіді на парлам. слухання про стан і перспективи соцзахисту чорнобильців, а також надання представнику ВГОІ "СЧУ" можливості викласти найгостріші проблеми соцзахисту чорнобильців та пропозиці

Голові Комітету Верховної Ради України
з питань екологічної політики, природокористування 
та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи
Томенку М.В.





   Шановний Миколо Володимировичу !

 27 січня 2015 року за № 21 за дорученням Президії Центральної Ради Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України» Вам направлялося звернення стосовно представлення на парламентських слуханнях співдоповіді про стан і перспективи соціального захисту громадян, які постраждали від наслідків Чорнобильської катастрофи.


У рік, що передує 30-им роковинам Чорнобильської трагедії, не можна уникати розгляду цього питання, яке є життєво важливим для  інвалідів, ліквідаторів, інших категорій постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи.

Тому просимо Вас звернутися до Прем’єр-міністра України стосовно представлення такої співдоповіді Міністром соціальної політики України.

Просимо також надати представнику ВГОІ «Союз Чорнобиль України» 15 хвилин для виступу на зазначених парламентських слуханнях, щоб викласти найгостріші проблеми соціального захисту чорнобильців і пропозиції щодо їх подолання.

З повагою,

Президент ВГОІ
«Союз Чорнобиль України»                                                               В.О. Березін

Источник: http://www.souzchernobyl.org/

Комментариев нет:

Отправить комментарий