12 декабря 2013 г.

У Луцьку привітали ліквідаторів трагедії на Чорнобильській АЕС

В обласному центрі Волині 11 грудня зібралися чиновники, аби привітати активних учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС. Урочистості відбулись у приміщені департаменту соціальної політики Луцької міської ради.

Щоб відзначити віддану роботу ліквідаторів трагедії, яка відбулася на Чорнобильській АЕС, зібрались чиновники Луцька та Волині. Під час заходу зауважили, що робота людей є неоціненною. Адже коли на державному рівні не було готового плану дій, ці люди просто виконували свою роботу, жертвуючи здоров’ям, життям та майбутнім їхніх нащадків.

Заступник Луцького міського голови Лариса Соколовська зауважила, що такі зустрічі вже стали хорошою традицією у місті й відбуваються декілька разів на рік. «Ми повинні щодня дякувати за вашу роботу. За те, що ви зберегли життя сотням українців й зупинили біду», - наголосила жінка. Вона побажала присутнім міцного здоров’я, гараздів у сім’ях та стабільності. «Дякую вам за те, що зберегли», - додала чиновниця.

Долучилася до слова і начальник департаменту соціальної політики Волинської облдержадміністрації Світлана Мишковець. Вона поділилася своїми враженнями після трагедії та подякувала за мужність і подвиг у боротьбі з трагедією. Також Світлана Мишковець повідомила, що на Волині реєструють 167 населених пунктів, які вважаються забрудненими, та 147 тисяч людей, які постраждали від катастрофи.

Окрім теплих слів, присутніх нагородили почесними грамотами, дипломами від Волинської обласної ради, адміністрації, Луцької міської ради. Також одній із сімей, яка брала участь у ліквідації наслідків аварії, видали ключі від довгоочікуваної квартири.


Источник: http://vip.volyn.ua/

Комментариев нет:

Отправить комментарий