10 ноября 2012 г.

Чорнобильці Лубен дали відсіч головному зраднику чорнобильців України

    ПОПЕРЕДЖЕННЯ! У КАДРАХ ВІДЕО ЗВУЧИТЬ НЕНОРМАТИВНА ЛЕКСИКА                              



10 листопада президент Всеукраїнської громадської організації інвалідів "Союз Чорнобиль України" Юрій Андреев відвідав м. Лубни Полтавської області. 
 Причини приїзду Юрія Андреева полягають у тому, що колишній керівник Лубенського міського осередку ВГОІ "Союз Чорнобиль України" Костюк В.М., якого 20 жовтня чорнобильці Лубен виключили з членів організації за зраду інтересів чорнобильців, запросив його для відбілювання своєї репутації та встановлення "справедливості".

 Проте чорнобильці Лубен у чергове дали належну оцінку і відсіч не лише колишньому керівнику осередку, але й президенту Всеукраїнської громадської організації інвалідів "Союз Чорнобиль України" Юрію Андрееву, не допустивши їх до участі у зборах осередку.
 Віктор Виноградов


ИСТОЧНИК          Чорнобильський Прес-Експрес

12 комментариев:

  1. Анонимный11.11.2012, 07:45

    молодцы лубянцы всей душой с вами молодцы

    ОтветитьУдалить
  2. Анонимный11.11.2012, 15:31

    дзвоніть- допоможемо- 050-026-85-83

    ОтветитьУдалить
  3. Анонимный12.11.2012, 12:32

    Ай, молодцы!!! А то все думают, ну как же убирать Андреева без Совета? Да молча. Собрались Чернобыльцы и выкинули. Он должен отстаивать и защищать, а не делает этого - к чертовой бабушке!
    Выбирали люди, а не председатели областей. Видим, как поставленные цели и задачи выполняются и молчим. Не ожидал Андреев такого приема, офонарел даже. Но совести совершенно нет, гниль одна!!!Какой Герой?! Надо немедленно всем организациям Украины отправлять в Администрацию Президента протестные телеграммы. Андреева гнать надо и мы это сделаем!!!

    ОтветитьУдалить
  4. Анонимный12.11.2012, 18:06

    МУЖИКИ! РЕБЯТА! КАКИЕ ВЫ МОЛОДЦЫ. ТОЛЬКО ТАК СООБЩА МЫ ЧТО-ТО ДОБЬЕМСЯ. А ЭТИХ ГНИД ГНАТЬ ИХ. Я ДА ДУМАЮ И БОЛЬШИНСТВО ЧЕРНОБЫЛЬЦЕВ С ВАМИ.

    ОтветитьУдалить
  5. Анонимный13.11.2012, 15:21

    Ганьба! невже ЛНА на ЧАЄС, інваліди ЧАЄС в м.Лубнах не заслуговуть суто людської поваги до їх інтересів, що вони повинні на вулиці у сквері,де ходять люди, і де навіть було достатньо холодно, оприлюднювати Ю.Андреєву свої біди про своє достатньо наболіле. Моторошно дивитися коли люди в одязі ,на вулиці через особу Віктора Костюка повинні ще щось передавати до Києва Ю.Б. Андреєву. Невже не можливо було цивілізованим шляхом, тому ж Ю.Б. Андреєву зайти до найближчого кафе, роздітися, замовити чай чи то каву собі та своїм співбесідникам, та по-людському запропонувати ЛНА на ЧАЄС, інвалідам ЧАЄС обговорити питання, які виникали при його розмові на вулиці. ЛНА на ЧАЄС, інваліди ЧАЄС заслуговують на суто людську повагу до їх бід, страждань, їх повсякденного життя. Ю.Б.Андреєв використовуючи по-державницькі гроші Чорнобильської громади приїхавши 10.11.2012 року до м. Лубни із Києва , аж 200 кілометрів зміг лише майже похапцем на вулиці провести якусь незрозумілу акцію, яка полягала у тому, що до своїх співбесідників він звертався суто на "ти" і до змісту жодного документу , на які посилалися інваліди ЧАЄС навіть не доторкнувся!. А в цих документах - зосереджені долі звичайних українських людей , які під час ліквідації наслідків аварії на ЧАЄС навіть не розуміли, яку велику ядерну аварію вони ціною свого життя ліквідували, щоб 10.11.2012 року в сквері голова Союза Чорнобиль України Ю.Б. Андреєв майже нашвидкоруч надавав знову якісь вказівки на зразок-" Передавайте через Віктора, все через Віктора і только через нього". А. чому у такому разі Віктор Костюк, який в силу своїх повноважень та посади знав про всі біди ЛНА на ЧАЄС , інвалідів ЧАЄС не передавав ці документи до Ю.Б. Андреєва раніше-хто, чи що йому заважало це зробити раніше, а можливо він виконував чиїсь конкретні вказівки стосовно реальної дезінформованості чорнобильців Лубенщини, щоб показати свою поведінку згоди із " прогресивними" ініціативами КМУ? Чому у такому випадку ЛНА на ЧАЄС , інваліди ЧАЄС Лубенщини не звернулися із відповідно складеною заявою- повідомленням про злочин до правоохоронних органів, чи до Лубенської міжрайонної прокуратури Полтавської області? На всі ці питання можливо отримати відповідь, коли не будуть за даним питанням домінувати ємоції.Досить складно вирішувати питання , коли лунають образи, приниження ,зневага до суто людської гідності . ЛНА на ЧАЄС , інвалідам ЧАЄС і Лубенщини і в цілому всієї України потрібно шукати тікомпроміси, які би об'єднували людей, а те що відбулося в цілому в м. Лубни - не добавляє авторітету а ні Ю.Б. Андреєву , а ні В. Костюку( який вже не має повноважень керівника союза Чрннобиль Лубенщини, а ні тим ліквідаторам та інвалідам ЧАЄС, які 10.11.2012 року намагалися не допустити створення революційної ситуації в м. Лубни

    ОтветитьУдалить
  6. Анонимный13.11.2012, 17:58

    Анонимный, 15:21, Вы что совсем ничего не поняли? Ведь это с Андреевым не захотели разговаривать и общаться. Вы такие вопросы задаете, что просто удивительно становится. Вы где жили последний год хотя бы? Если у Андреева нет уважения к людям то о каком уважении к нему можно говорить? Ведь он всего навсего председатель общественной организации только Всеукраинской. Его задачи какие? Кофе с ним пить. Он уже стольким людям жизнь отравил!

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Анонимный13.11.2012, 18:43

      На даний час його ніхто із посади Голови громадської організації " Союз Чонробиль України " ніхто не звільняв, малося на увазі ,що досить серьозні речі у питанні нарахування( перерахунку) пенсії ЛНА на ЧАЄС у відповідності із рішеннями судів не потрібно вирішувати Ю.Б. Андреєву на вулиці, якщо йому не знайшлося місця у приміщеннях м. Лубни він міг відповідати на питання чорнобильців навіть в кафе- це зручніше а ніж на вулиці.
      Мені чітко відомо, що жоден із керіників чонробільських громадських організацій не причетний до подій невиконання рішення судів, але дивує інше , якби кожен із керівників цих органіхацій сам подав би до суду адміністративний позов про невиконання рішення судів, люди зрозуміли, що саме така поведінка і потрібна, щоб відстояти питання виплати пенсії за рішеннями судів.

      Удалить
  7. Анонимный13.11.2012, 19:56

    Анонимный Костюк 18:43, хорош гундявить. Звільняв, не звільняв, він вже сильно задовбав. Пусть сам научится разговаривать с людьми. А его ответы никому не нужны. Какая такая поведінка потрібна?
    Ну ты, парниша, даешь, как поешь. А поешь хреново.Омерзительная рожа у твоего Андреева. Уделался по самое не могу и еще корчит из себя обиженного, дрянь!

    ОтветитьУдалить
  8. Ликвидатор14.11.2012, 11:17

    Анонимные! А сколько ментов было на Зеленом Мысу, которые сторожили (охраняли)вахтенный городок и без выезда в зону? Сколько из них ликвидаторов 1 категории? А сколько водителей привозили на скады: мясо, крупы и т.д? И сколько из них 1 категории? А начальников, которые проверяли, как работают (особено на строительстве домиков для эвакуированных) и сколько из них имеют 1 категорию? Кто может ответить??????

    ОтветитьУдалить
  9. Анонимный14.11.2012, 14:48

    А сколько таких, что обеспечивали горячую пишу личному составу в с. Ораное и не имеют ни одного выезда, но имеют запись в военном билете, что призывались и 1 категорию? Всех проверять необходимо. И ликвидаторов, и переселенных, и, как показала практика, тех же эвакуированных. Тут обид быть не должно. И ответить должны проверяющие комиссии. И проверять каждое дело пострадавшего и не только 1 категории.

    ОтветитьУдалить
  10. Ликвидатор14.11.2012, 18:51

    А кто в тех же комиссиях? И кто будет лжечернобыльцев проверять? И кто признается, что он или они (я имею ввиду кто выдавал удостоверения) выдавали удостоверения за взятку, особенно начальникам, которые отмечали командировочные через кого - то в Чернобыле? Почему в комиссиях нет человека из общественных организаций? Потому что кому то невыгодно или боятся.

    ОтветитьУдалить
  11. Анонимный14.11.2012, 21:02

    В комиссиях есть представители общественных организаций и не один, и организации называются СЧУ. И очень интересно, что в комиссии при военкомате присутствует человек, который на ликвидации был финансистом и через суд долго доказывал свою причастность к ликвидаторам. Наверное за каждым ликвидатором ездил по зоне и проверял выполняемый фронт работ и проводил по оплате.

    ОтветитьУдалить