30 октября 2014 г.

У Рівному чиновники завдали шкоди державі на 350 тис. грн, – прокуратура

Учора прокуратурою Рівненського району внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 367 КК України стосовно службових осіб виконкому Рівненської міської ради, якими спричинено шкоду державним інтересам на суму майже 350 тисяч гривень.

Про це власкору IA ZIK повідомили в прес-службі прокуратури Рівненщини.

Установлено, що службові особи виконавчого комітету Рівненської міської ради, у порушення вимог Постанови Кабінету Міністрів України «Про порядок відселення та самостійного переселення громадян з територій, що зазнали радіоактивного забруднення внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС», неналежно виконуючи свої службові обов’язки через несумлінне ставлення до них, надали у 2013 році мешканцю області, який переселився з радіоактивно забрудненої території, трикімнатну квартиру. При цьому не перевірили, чи здав останній раніше займане ним житло.


Однак, як з’ясовано, житловий будинок з надвірними будівлями, який знаходиться на території однієї із сільських рад області, що зазнала радіоактивного забруднення, чоловік на баланс цієї сільської ради не здав.

Зазначеними діями службових осіб виконкому Рівненської міської ради спричинено шкоду державним інтересам на суму вартості отриманої квартири – 350 тисяч гривень.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні доручено здійснювати органам внутрішніх справ.

Источник: http://www.zik.com.ua/

Комментариев нет:

Отправить комментарий